Παναγιώτης Ιακωβής: Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται

Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται

Εδώ και δυο χρόνια, πολλοί απλοί Πολίτες της Λαμίας, ασκήσαμε και ασκούμε σκληρή κριτική στην Δημοτική Αρχή του Δήμου Λαμιέων για πολλαπλές πράξεις, παραλείψεις και πρακτικές που οδήγησαν την πόλη μας σε παρακμή. 

Ειναι σαφές, πλέον, σε κάθε αντικειμενικό κριτή, ότι πλέον αυτή η Δημοτική Αρχή δεν αντιστοιχεί σε όσα σχεδιάζουμε για ένα καλύτερο μέλλον. 

Η θέση μας, πλέον, γίνεται κοινός τόπος.

Η κριτική μας απευθυνόταν στην Δημοτική Αρχή και όχι σε συγκεκριμένο πρόσωπο, αφού οι ad homimem επιθέσεις δεν δύνανται να στοιχειοθετήσουν κατά τη γνώμη μας μια αλλαγή ρότας, ως εσωστρεφείς και ανίκανες να αλλάξουν τις νοσογόνες πολιτικές.

Κι έτσι θα συνεχίσουμε, θεσμικά και ανθρώπινα, αφού δεν προτιθέμεθα να συμμετέχουμε σε ανθρωποφαγικές διαδικασίες. Σε αυτές τις οποίες κυρίως και διαχρονικά , γενικά συμμετέχουν όσοι επί χρόνια σωπαίνουν ,απολαμβάνοντας τα οφέλη της αναρρίχησης σε μια δρυ, την ασφάλεια του κορμού της, ή την απόλαυση του ίσκιου της.

 Όταν ήταν όρθια. Διαχρονικά.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη