Οι «Ψεκασμένοι» απευθύνουν πρόσκληση για στελέχη, το μήνυμα του ιδρυτή του νέου κόμματος (βίντεο)

Οι «Ψεκασμένοι» απευθύνουν πρόσκληση για στελέχη, το μήνυμα του ιδρυτή του νέου κόμματος (βίντεο)

Ανοικτή πρόσκληση για στελέχωση σε όλους τους νομούς της χώρας, απευθύνουν οι «Ψεκασμένοι», το νέο κόμμα που ίδρυσε στο Αίγιο πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Επειδή είναι πιθανόν ανά πάσα στιγμή να προκηρυχθούν εκλογές, έχοντας 24 ημέρες από εκείνη τη στιγμή να κάνουμε τον μεγάλο μας αγώνα, απευθύνω ανοικτή πρόσκληση σε ανθρώπους ασυμβίβαστους, αποφασιστικούς και αποδεκτούς από την τοπική κοινωνία, σε όλους τους νομούς της χώρας, ανθρώπους με προσωπικότητα, και πίστη ότι αυτός ο τόπος και οι άνθρωποι του αξίζουν να ξαναπάρουν τη ζωή τους στα δικά τους χέρια, να σηκώσουν πρώτοι το λάβαρο στον τόπο τους και να μας στείλουν το συντομότερο δυνατόν ένα σύντομο βιογραφικό, για να είμαστε έτοιμοι με τις δικές μας αποκλειστικά δυνάμεις, όποτε και να γίνουν οι εκλογές», τονίζει στο μήνυμά του ο ιδρυτής του «Κινήματος των Ψεκασμένων», Σωτήρης Καρανικόλας.

Στο ίδιο μήνυμα, το οποίο έχει ανέβει στην ιστοσελίδα του κόμματος, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (επί προεδρίας Έβερτ) και ένας από τους πιο γνωστούς παιδιάτρους του Αιγίου, και παλιότερα πρόεδρος του τοπικού Ερυθρού Σταυρού, αναφέρει ακόμη: «Απευθύνω ανοικτή πρόσκληση σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, σε κάθε γωνιά αυτής της όμορφης χώρας, σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό, που νιώθει πως έφτασε η στιγμή να πει «ως εδώ», να μας κάνει γνωστή την στήριξή του και να μας στείλει ένα e-mail στο οποίο θα αναγράφει τα στοιχεία του, την διεύθυνση του και το τηλέφωνο του, με την ένδειξη ΦΙΛΟΣ κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί του ζωντανά».

Η ιδρυτική διακήρυξη

Η ιδρυτική διακήρυξη περιλαμβάνει 20 άρθρα και περιληπτικά, τα πρώτα τέσσερα θεωρούνται άκρως σημαντικά. Μεταξύ άλλων, σε αυτά αναφέρονται τα εξής:

1) Θεωρούμε απόλυτο προσωπικό δικαίωμα την επιλογή των Ελλήνων πολιτών να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό, ένα δικαίωμα που είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Ένα δικαίωμα που καταπατήθηκε βάναυσα και είναι πολλοί και διάφοροι οι υπαίτιοι. Είμαστε η μόνη χώρα από τις 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης που απέλυσε ανθρώπους και τους στέρησε τον μοναδικό οικονομικό πόρο που είχαν για την επιβίωσή τους επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό.

2) Πρώτη κατοικία. Άμεσο και απόλυτο πάγωμα πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας για πέντε χρόνια και διαβούλευση σε αυτό το διάστημα για οριστική λύση και διευθέτηση του ζητήματος για να μείνουν οριστικά τα σπίτια στους ανθρώπους που ανήκουν. Δεν κάνουμε διαχωρισμό σε μικρά μεσαία ή μεγάλα σπίτια. Το πατρικό μας σπίτι είναι οι αναμνήσεις μας, οι γονείς και οι παππούδες μας, οι άνθρωποι που αγαπήσαμε και μας αγάπησαν και όλα αυτά είναι ανθρώπινα και τα ίδια σε κάθε μέγεθος και κάθε αντικειμενική αξία σπιτιού.

3) Προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της αξιοπρέπειας του Έλληνα πολίτη σε κάθε περίπτωση καταγγελίας που δεν είναι απόλυτα τεκμηριωμένη και αυτή ακριβώς την απόλυτη τεκμηρίωση, έχει υποχρέωση να την κάνει ο Δικαστής πριν κάνει την κλήση σε απολογία προστατεύοντας τον πολίτη με το τεκμήριο αθωότητας που ορίζει ρητά και ξεκάθαρα ο Νόμος και όχι απαιτώντας από τον πολίτη να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας και ένοχος για ενδεχόμενο αδίκημα που συνέβη κατά τη διάρκεια του πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου...

4) Απευθυνόμαστε στο σύνολο του ελληνικού λαού χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς και κυρίως στους ανθρώπους που εξακολουθούν να αγαπούν την πατρίδα μας χωρίς να νιώθουν μίσος η έχθρα για άλλες χώρες ή άλλους λαούς που εξακολουθούν να σέβονται και να τιμούν την επίσημη θρησκεία των απανταχού Ελλήνων την Ελληνοορθόδοξη Χριστιανοσύνη έχοντας ταυτόχρονα και τον αρμόζοντα σεβασμό και σε όλες τις άλλες αναγνωρισμένες θρησκείες και δόγματα, που εξακολουθούν να σέβονται τα ιερά και τα όσια αυτού του τόπου.

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα του Σωτήρη Καρανικόλα:

{https://www.youtube.com/watch?v=3zVOAToee_k}

#ΚΟΜΜΑ #ΚΙΝΗΜΑ #ΑΙΓΙΟ #ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ #ΣΤΕΛΕΧΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/gOGBThj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη