Απίστευτο: Δίδυμες παντρεύτηκαν δίδυμους και τα παιδιά τους θεωρούνται...«δίδυμα»

Απίστευτο: Δίδυμες παντρεύτηκαν δίδυμους και τα παιδιά τους θεωρούνται...«δίδυμα»

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία των διδύμων που παντρεύτηκαν δίδυμους και τα παιδιά τους εκτός από ξαδέρφια θεωρούνται και... αδέρφια

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας όπου μονοζυγωτικές δίδυμες, η Μπρίτανι και η Μπριάνα παντρεύτηκαν μονοζυγωτικούς δίδυμους, τον Τζέρεμι και τον Τζος.

Τα δυο ζευγάρια γνωρίστηκαν το 2017, στο ετήσιο Twins Days Festival, της πόλης Twinsburg του Ohio. Έπειτα από ένα χρόνο σχέσης, αντάλλαξαν όρκους -όλοι μαζί, ντυμένοι με τα ίδια ρούχα, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν και στην καθημερινότητά τους- στο ίδιο φεστιβάλ.

Φέτος επέστρεψαν σε αυτό με τα παιδιά τους.

{https://ift.tt/ku405Fw}

Και τα δυο ζευγάρια απέκτησαν αγόρια, με χρονική απόσταση πέντε μηνών. Ο Τζαξ και ο Τζετ θεωρούνται -γενετικά- αδέρφια.

Μολονότι είναι ξαδέλφια, επειδή οι γονείς τους είναι δίδυμοι που παντρεύτηκαν δίδυμους η γενετική τους είναι παρόμοια με εκείνη των αδελφών. Θεωρούνται τεταρτογενείς δίδυμοι .

Δηλαδή, είναι ξαδέλφια, αδέλφια και δίδυμα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι γονείς ντύνουν και τα παιδιά με τα ίδια ρούχα.

{https://ift.tt/cyOfvEn}

Τα ζευγάρια μιλώντας στην Washington Post αναγνώρισαν ότι ο τρόπος που ζουν μπορεί να παραξενεύει κάποιους, εκείνοι όμως έχουν αποδεχθεί πλήρως τη συνθήκη τους, γιατί ούτως ή άλλως δεν γνώρισαν ποτέ και κάτι άλλο.

#ΔΙΔΥΜΟΙ #ΔΙΔΥΜΕΣ #ΓΑΜΟΣ #ΞΑΔΕΡΦΙΑ #ΑΔΕΡΦΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/a8zjeSL
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη