Πρόταση γάμου για τη Σάκκαρη σε αγώνα τένις, η ευγενική... «χυλόπιτα» της Ελληνίδας πρωταθλήτριας (βίντεο)

Πρόταση γάμου για τη Σάκκαρη σε αγώνα τένις, η ευγενική... «χυλόπιτα» της Ελληνίδας πρωταθλήτριας (βίντεο)

Ένας φανατικός θαυμαστής της Μαρίας Σάκκαρη της έκανε πρόταση γάμου μέσα στο court με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις να δίνει, με χαμόγελο, μια αφοπλιστική απάντηση.

Δεν ξέρουμε πώς έχει φανταστεί η Μαρία Σάκκαρη την πρόταση γάμου που θα δεχθεί. Πάντως, σίγουρα δεν ήταν αυτή που της έγινε σε αγώνα επίδειξης στη Νέα Υόρκη.

Η Μαρία Σάκκαρη, που βρέθηκε μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο exhibition event Tennis Plays For Peace, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία, είχε μια... απρόσμενη πρόταση από την εξέδρα!

Ένας θαυμαστής της Μαρίας Σάκκαρη, που βρισκόταν στις εξέδρες βρήκε την ευκαιρία και εξέφρασε τον θαυμασμό του προς την Ελληνίδα τενίστρια με έναν αν μη τι άλλο πρωτότυπο τρόπο:

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ακούστηκε η φωνή του μέσα από τους θεατές να ζητά από την Μαρία Σάκκαρη να τον παντρευτεί.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο και του απάντησε ευγενικά πως έχει αγόρι!

#ΜΑΡΙΑ_ΣΑΚΚΑΡΗ #ΠΡΟΤΑΣΗ_ΓΑΜΟΥ #ΤΕΝΙΣΤΑΣ #ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ #ΑΓΩΝΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/lQdSA3c
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη