Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον 70χρονο που πυροβόλησε δύο ανήλικους

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον 70χρονο που πυροβόλησε δύο ανήλικους

Ο 70χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει τα παιδιά και στο παρελθόν τον είχαν πειράξει ξανά.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή ασκήθηκε από την Εισαγγελία της Αθήνας σε βάρος του 70χρονου ο οποίος συνελήφθη επειδή τα ξημερώματα πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο ανήλικους στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα στην περιοχή του Αλεποχωρίου, όταν μία παρέα τεσσάρων παιδιών από 14 έως 17 ετών πήδηξε τον μαντρότοιχο της μονοκατοικίας του ηλικιωμένου άνδρα κι εκείνος άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Ευτυχώς τα σκάγια από το κυνηγετικό όπλο τραυμάτισαν ελαφρά τα δύο από τα τέσσερα παιδιά, τα οποία χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο των Αθηνών για νοσηλεία και εξετάσεις. Ο 70χρονος κατέθεσε μήνυση εναντίον των ανηλίκων, μόλις μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ωστόσο με απόφαση εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερα.

#ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ #ΑΝΗΛΙΚΟΙ #ΑΝΔΡΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/HrxN5BR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη