Ιταλός ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την 57χρονη πρώην σύντροφό του (βίντεο)

AMNA

Καρτέρι θανάτου είχε στήσει στην πρώην σύντροφό του, ένας ποδοσφαιριστής στην Ιταλία, προκειμένου να την δολοφονήσει άγρια με ένα σφυρί, αλλά και αιχμηρά αντικείμενα. Δράστης είναι ο Tζιοβάνι Παντοβάνι και θύμα η Αλεσσάντρα Ματεούτσι.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη το βράδυ, όταν και ο 27χρονος είχε ταξιδέψει στην Μπολόνια με αεροπλάνο από την Σικελία όπου παίζει ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα. Μετά από δύο ώρες αναμονής έξω από το σπίτι της 57χρονης, το οποίο είναι σε ένα προάστιο της πόλης, η γυναίκα έκανε την εμφάνισή της και μόλις ο νεαρός την είδε της επιτέθηκε.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην γειτονική χώρα, άρχισε να την χτυπάει με τα χέρια του, με ένα σφυρί και αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντάς την πολύ σοβαρά. Οι γείτονες που άκουσαν τις κραυγές της, αλλά και η αδελφή της, με την οποία μιλούσαν στο τηλέφωνο, ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο, ενώ ο Tζιοβάνι Παντοβάνι δεν έφυγε από το σημείο. «Δεν βλέπω την ώρα να έρθει η αστυνομία, θέλω να τελειώσουν όλα», έλεγε την ώρα που περίμενε.

{https://www.youtube.com/watch?v=QbyexUpOAA8}

#ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΙΤΑΛΙΑ #ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0B8kE3N
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη