Ευθύμιος Καραΐσκος: Με τον υπαίθριο δημοτικό χώρο ενόργανης ελεύθερης άσκησης που παραδώσαμε σήμερα, κάνουμε ένα ακόμα θετικό βήμα προς την αναβάθμιση της καθημερινότητας στην πόλη μας

Δείτε όσα ανέφερε ο δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος για την δημιουργία πάρκου γυμναστικής στην νότια πλευρά της πόλης δίπλα από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής:

Η ποιότητα της καθημερινότητας των δημοτών είναι στόχος και πολιτική της δημοτικής μας αρχής από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε.

Με τον υπαίθριο δημοτικό χώρο ενόργανης ελεύθερης άσκησης που παραδώσαμε σήμερα, κάνουμε ένα ακόμα θετικό βήμα προς την αναβάθμιση της καθημερινότητας στην πόλη μας.

Μαζί με τα μεγάλα αθλητικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί δίνουμε μια, διέξοδο άθλησης σε όλες και όλους τους δημότες μας, που τόσο ανάγκη έχουν αυτή την εποχή.

Με την σημερινή ευκαιρία θέλω να γνωρίζουν όλες και όλοι ότι και στα μικρά και στα μεγάλα ο Δήμος μας θα είναι πάντα πρωτοπόρος αλλά και πάντα συμπαραστάτης και αρωγός στις καθημερινές ανάγκες των δημοτών μας.




Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη