Γρηγορίου: Δεν είναι "δική" μας αυτή η ομάδα, όμως θα επανέλθουμε


Ο Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα της Λαμίας με 1-0 από τον Παναιτωλικό, υπογραμμίζοντας στις δηλώσεις του πως η ομάδα του δεν δικαιούταν τίποτα από το παινχίδι.

Το υπέροχο γκολ του Νταγκό ήταν αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες στο ματς του Αγρινίου, με τον Παναιτωλικό να παίρνει μία νίκη-χρυσάφι επί της Λαμίας με 1-0. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, εμφανίστηκε προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που την ταλαιπωρούν.στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV.

Μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Γρηγορίου σημείωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη:

«Και στις τρεις εξόδους μας δεν καταφέραμε κάτι. Δε δικαιούμασταν τίποτα σημερα. Είχαμε πολλά προβλήματα. Μετά τη διακοπή η 11άδα δεν βγαίνει με βάσει αγωνιστικά κριτήρια, αλλά θεωρώ πως δεν είναι η δική μας ομάδα αυτή. Όμως θα επανέλθουμε. Πρέπει να το κάνουμε άμεσα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη