Το υπουργείο Ανάπτυξης τρολάρει τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και αυτός απαντά

(Φωτ.: INTIME)

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων «τρόλαρε» σήμερα τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στο Twitter με αφορμή ένα καυστικό «τιτίβισμα» του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν από ένα αιχμηρό «τιτίβισμα» που έκανε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. «Το επόμενο βήμα των επίσημων σόσιαλ λογαριασμών αυτού του επιτελικού θιάσου» έγραψε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κάνοντας παράλληλα ένα retweet από λογαριασμό που έμοιαζε (αλλά δεν ήταν) με το επίσημο όνομα του ΥΠΑΝ στο Twitter.

Η αντίδραση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μέσω του γραφείου Τύπου, ήταν άμεση και σε ανάλογο ύφος. Συγκεκριμένα, μετά από λίγα λεπτά στον επίσημο λογαριασμό του ΥΠΑΝ στο Twitter ανέβηκε το εξής σχόλιο: «Κύριε @AlexandrosNik καλησπέρα σας. Να σας ενημερώσουμε ότι το "handle" του Twitter account του ΥΠΑΝ είναι @MinDevGr και όχι @MindDevGR. Αυτό που ανεβάσατε προέρχεται προφανώς από fake account. Γραφείο Τύπου Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων».

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης επανήλθε με νέο «τιτίβισμα» ρίχνοντας εκ νέου «βολές» κατά του ΥΠΑΝ. «Από τη μια θέλω να γελάσω που ενώ καταλάβατε (ελπίζω) ακόμα κι από την περιγραφή του τουητ ότι επρόκειτο για αστείο, απαντάτε επίσημα. Από την άλλη δεν είδα τον ίδιο ζήλο περί fake news όταν ο Υπουργός σας κατέθεσε πλάτη φωτογραφία στα πρακτικά της Βουλής», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Για την ώρα, από το ΥΠΕΝ δεν έχουν δώσει συνέχεια στην πολιτική αψιμαχία που ξεκίνησε στο Twitter...



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/MNG3nRh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη