Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας: Μεταβιβάστηκε η έκταση στο ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ. του Υπ. Δικαιοσύνης

Εκδόθηκε σήμερα, από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, η μεταβίβαση του ακινήτου των 15.000 τ.μ., κυριότητας Υπουργείου Οικονομικών, εντός του πρώην Στρατοπέδου Τσαλτάκη, προς το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτηρίων (ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ.) του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας.

Υπό τον συντονισμό του Υπουργού Οικονομικών και σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ρυθμίσεις, αναφορικά με τις χρήσεις και τους όρους δόμησης του ακινήτου.

Οι πολύμηνες προσπάθειες για την επίλυση ενός εξαιρετικά σύνθετου ζητήματος έφεραν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Με την ίδια στοχοπροσήλωση, συνεχίζουμε την προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών στην Π.Ε. Φθιώτιδας.

1 Σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

  1. Το Στρατόπεδο ΤΣΑΛΤΑΚΗ,θα πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη ,να διαμορφωθεί ΣΥΝΟΛΙΚΑ σε ΑΛΣΟΣ της ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ [ΚΕΝΤΙΚΟ]. Μέσα σε αυτό να ΔΕΣΠΩΖΕΙ το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ και ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ να αναπτυχθούν απαραίτητοι χώροι ,που να εξυπηρετούν ανάγκες της ΠΟΛΗ ΜΑΣ και γενικότερα της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. [Ή ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΧΩΡΟΥ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ[έτσι μόνο θα έχει ιδιαίτερη αξία το ΕΡΓΟ]].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη