Επίθεση με βιτριόλι: Καλοντυμένη και βαμμένη η Έφη Κακαράντζουλα στη φυλακή, της απαγόρευσαν τα μεροκάματα

Επίθεση με βιτριόλι: Καλοντυμένη και βαμμένη η Έφη Κακαράντζουλα στη φυλακή, της απαγόρευσαν τα μεροκάματα

 Η συγκρατούμενη της είπε πως η δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι είναι πάντοτε περιποιημένη, καλοντυμένη και βαμμένη συνέχεια, καθώς και ότι προσέχει την σιλουέτα της, ακόμη και μέσα στην φυλακή.

Πάντοτε περιποιημένη φαίνεται πώς είναι η Έφη Κακαράντζουλα στις φυλακές, καθώς συγκρατούμενή της, προφυλακισμένη για την απόπειρα δολοφονίας κατά του οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι, την περιγράφει ως "κοκέτα". 

Η δράστιδα κυκλοφορεί στις Γυναικείες Φυλακές της Θήβας πάντα καλοντυμένη και βαμμένη, ενώ την σταμάτησαν από τα μεροκάματα γιατί πιάστηκε να έχει κλέψει ρούχα από τις φυλακές.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που φέρεται να πυροβόλησε τον γιατρό μπροστά στα μάτια της κόρης τους, είπε στον ΑΝΤ1 ότι η Έφη Καρακάντζουλα είναι μια γυναίκα ψυχρή, που δεν μιλάει ποτέ για την υπόθεση με το βιτριόλι, ενώ έχασε το δικαίωμα να κάνει μεροκάματα στην φυλακή, καθώς έκλεψε κάποιο ρούχο από την αποθήκη των φυλακών.

Ακόμη δέχθηκε κάποιες επιθέσεις στην φυλακή από άλλες συγκρατούμενες και πως σε όλες τις κρατούμενες κάνει εντύπωση πως η εν λόγω γυναίκα είναι πάντοτε περιποιημένη, καλοντυμένη και βαμμένη συνέχεια, καθώς και ότι προσέχει την σιλουέτα της, ακόμη και μέσα στην φυλακή.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/Mf0tZxP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη