ΔΕΔΑ: Δημοπρατήθηκαν έργα φυσικού αερίου, ύψους 29,1 εκατ. ευρώ, στην Περιφέρεια Ηπείρου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

καλησπέρα σας. Καλή χρονιά, με υγεία!

 

Σας αποστέλλω δελτίο Τύπου της ΔΕΔΑ αναφορικά με τη δημοπράτηση των έργων επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε 4 πόλεις της Περιφέρειας Ηπείρου και συγκεκριμένα στα Ιωάννινα, την Άρτα, την Πρέβεζα και την Ηγουμενίτσα. Οι πόλεις αυτές θα τροφοδοτηθούν με την τεχνολογία του Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) μικρής κλίμακας, την οποία η ΔΕΔΑ εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τα έργα, συνολικού ύψους 29,1 εκατ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 και θα ολοκληρωθούν έως το τέλος του 2025.

 

Ταυτόχρονα, ξεκινούν τα έργα επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε Βέροια, Γιαννιτσά και Λιβαδειά, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο ολοκλήρωσε επιτυχώς τον προσυμβατικό έλεγχο και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπογραφούν οι συμβάσεις μεταξύ της ΔΕΔΑ και των αναδόχων εταιρειών.

 

Παραμένω στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις,

 

Με εκτίμηση,

 

 

 

 

Χαρά Καλημέρη

Γραφείο Τύπου

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΟΝ.ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Πύργος Αθηνών, 11ος όροφος,

Μεσογείων 2-4 11527, Αθήνα

Τ: 216 2000 440

E: ch.kalimeri@deda.gr

 

www.deda.gr

Η επικοινωνία αυτή είναι αυστηρώς εμπιστευτική και αποκλειστικά για το άτομο(α) ή νομικό(α) πρόσωπο(α) στο οποίο αποστέλλεται. Εάν δεν είστε ο παραλήπτης στον οποίο απευθύνεται με το παρόν σας ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται αυστηρώς η ανάγνωση, διασπορά, διανομή, αντιγραφή ή οποιαδήποτε χρήση των περιεχομένων της.    

Εάν παραλάβατε την επικοινωνία αυτή από λάθος, παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε τον αποστολέα στην διεύθυνσή του και διαγράψετε άμεσα αυτήν και κάθε συνημμένο αρχείο. Επικοινωνίες μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλείς ή χωρίς λάθη καθώς υπάρχει περίπτωση υποκλοπής ή αλλοίωσης. Κατά συνέπεια ο αποστολέας δεν φέρει ευθύνη για οποιοδήποτε σφάλμα ή παράλειψη.

 



This e-mail including any attachments is confidential and is intended solely for the use of the named individual or entity to which it is addressed. If you are not the intended recipient, or the person responsible for delivering the message to the intended recipient, please return it to the sender and delete it immediately. Unauthorized distribution or copy of this email by the non-intended recipient is strictly prohibited. DEDA is 100% compliant with the General Data Protection Regulation (GDPR). To learn more about how we collect, keep, and process your private information in compliance with GDPR, please view our privacy policy.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη