Άρτα: Στο νοσοκομείο η έγκυος μητέρα του 16χρονου που σκότωσε τον θείο του

Άρτα: Στο νοσοκομείο η έγκυος μητέρα του 16χρονου που σκότωσε τον θείο του

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 16χρονος στην Άρτα, που πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον θείο του κατά τη διάρκεια κυνηγιού και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Η οικογένεια έχει βυθιστεί στο πένθος. Ο πόνος είναι βουβός, καθώς «έχασαν» ένα νέο άνθρωπο και προσεύχονται να μη χαθεί ο 16χρονος που χαροπαλεύει.

Η μητέρα του παιδιού που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι σε κατάσταση σοκ και νοσηλεύεται και αυτή στο νοσοκομείο.

Όμως και ο παππούς του 16χρονου και πατέρας του θύματος είναι σε κρίσιμη κατάσταση, αφού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα του 16χρονου καθώς και του θείου του, αδελφού του πατέρα του, οι οποίοι κατηγορούνται ο πρώτος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ο δεύτερος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας, καθώς ήταν δικό του το όπλο που χρησιμοποίησε ο νεαρός.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3FQmV9D
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη