Θεοφανία Παπαθωμά: Ο Γρηγόρης Πετράκος «θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο» (βίντεο)

(Φωτ.: Eurokinissi)

Η σύζυγος του Γρηγόρη Πετράκου, η Θεοφανία Παπαθωμά, μίλησε για τις απόψεις του γνωστού τραγουδιστή σχετικά με τον κορονοϊό και τους εμβολιασμούς.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγο της, Γρηγόρη Πετράκο, και την ενασχόληση του με την πολιτική, καθώς και για τις απόψεις του σχετικά με τον κορονοϊό. «Εδώ δεν ήρθα να μιλήσω για τον Γρηγόρη, ήρθα να μιλήσω για μένα. Εγώ του είπα ότι αν θέλει να εκφράζει πολιτικό λόγο αυτό θα πρέπει να το κάνει μέσα στη Βουλή και όχι στο facebook κι εκεί τελείωσε η κουβέντα μας. Δεν επεμβαίνω και πολύ», είπε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά  που ήταν καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1. 

Πολλοί άνθρωποι εκφράζουν διαφορετικές απόψεις, σημείωσε η Θεοφανία Παπαθωμά και σε ερώτηση γιατί ο Γρηγόρης Πετράκος υποστηρίζει με τόση θέρμη τις απόψεις του, απάντησε: «Έχουμε χρέος να εργαζόμαστε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, έχουμε χρέος να είμαστε σύννομοι να ακολουθούμε τις επιταγές του νόμου κι έχουμε και χρέος να εκφράζουμε τις πεποιθήσεις μας χωρίς φόβο και πάθος. Αυτά ο Γρηγόρης τα κάνει και τα τρία. Το κάνει γιατί θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο».

Για το εμβόλιο, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε: «Το αν έχω εμβολιαστεί ή όχι είναι δικό μου θέμα, δεν θέλω να επηρεάσω τον κόσμο. Όποιος θέλει εμβολιάζεται και όποιος δεν θέλει δεν εμβολιάζεται. Ευτυχώς έχουμε ακόμα αυτή την επιλογή. Ας αλλάξουμε όμως θέμα». Σε ερώτηση για το αν πρέπει να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι στα μαγαζιά, ανέφερε ότι κατά τη γνώμη της πρέπει να μπαίνουν όλοι αλλά να είναι «τσεκαρισμένοι» είτε με πιστοποιητικό είτε με rapid test.

 

 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2YEHcyU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη