Βιτριόλι: Τι θα ισχυριστεί η Έφη Κακαράντζουλα στην απολογία της, τι αναζητούσε μετά την επίθεση (βίντεο)

Βιτριόλι: Τι θα ισχυριστεί η Έφη Κακαράντζουλα στην απολογία της, τι αναζητούσε μετά την επίθεση (βίντεο)

Μετά από δεκαέξι μήνες η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι, Έφη Κακαράντζουλα, θα αναγκαστεί να σπάσει την σιωπή της

Πλησιάζει η ώρα που η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα κληθεί να απολογηθεί για το άγριο έγκλημά της.

Ενώπιον του δικαστηρίου, η Έφη Κακαράντζουλα θα κληθεί να εξηγήσει γιατί παρακολουθούσε επί 1,5 χρόνο το θύμα, πότε και από πού αγόρασε το βιτριόλι, αν υπήρξε κάποιος συνέργος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η 36χρονη θα αρνηθεί ότι σχεδίαζε να σκοτώσει την Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο, ενώ θα υποστηρίξει ότι έκανε 48 αναζητήσεις για δηλητήρια και όπλα για τον εαυτό της και όχι για να βρει τρόπο να αποτελειώσει το θύμα της. 

Ενώπιον δικαστών και ενόρκων, άλλωστε, θα ισχυριστεί ότι η ποσότητα από το βιτριόλι που έριξε στην Ιωάννα ήταν ένα ποτήρι του νερού και όχι δύο λίτρα, αλλά και πως το έριξε από πλάγια με σκοπό να την τραυματίσει, όπως δηλώνει από την πρώτη στιγμή.

«Το επιχείρημα αυτό φαντάζει αφελές. Δεν μπορεί να υποστηριχθεί σοβαρά ότι με δυο λίτρα βιτριόλι στο πρόσωπο, θα υπάρχει μόνο τραυματισμός» είχε απαντήσει σχετικά τις προηγούμενες ημέρες ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής.

Τι αναζητούσε η Κακαράντζουλα 40 λεπτά μετά την επίθεση

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το Star, η Έφη Κακαράντζουλα 40 λεπτά μετά την άγρια επίθεση με το βιτριόλι έψαχνε στο διαδίκτυο να δει αν έχει γραφτεί κάτι σχετικό.

Πιο συγκεκριμένα, στις 10:04 αναζητούσε στην Google «ειδήσεις βιτριόλι σήμερα», ενώ λίγη ώρα μετά δύο φορές «εφημερεύοντα φαρμακεία Αθήνα Ζωγράφου».

Παράλληλα, από την ημέρα της επίθεσης και μέχρι τις 6 Ιουνίου αναζητούσε συχνά «δηλητήρια», «όπλα», αλλά και «πώς κάνω reset το τηλέφωνο».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3aw7wgF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη