Γλυκά νερά: Τι λέει ο δικηγόρος του Μπάμπη για το θέατρο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν (βίντεο)

Γλυκά νερά: Τι λέει ο δικηγόρος του Μπάμπη για το θέατρο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν (βίντεο)

Σοκάρει το ηχητικό ντοκουμέντο με την σκηνοθεσία του καθ ομολογίαν δολοφόνου για την σκηνοθεσία μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Για θολωμένο μυαλό» κάνει λόγο ο δικηγόρος του.

Για το τηλεφώνημα στην Αστυνομία το οποίο έκανε στις αρχές ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δύο ώρες μετά τον φόνο της Καρολάιν Κράουτς, μίλησε ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαΐωαννίδης.

 Ο συνήγορος του καθ ομολογίαν δολοφόνου είπε πως το συγκεκριμένο βίντεο δεν αποτέλεσε ουδέποτε σε επίπεδο ανακρίσεως και προανακριτικά μέρος της διαδικασίας ενώ όπως είπε επίσης ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει το θέατρο που έπαιξε κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος στην αστυνομία λίγο μετά το έγκλημα είπε οτι η δικογραφία είναι σε εξέλιξη και πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μιλώντας στον ανακριτή, αναφερόμενος στην σκηνοθεσία μετά το έγκλημα είπε πως ήταν ένα θολωμένο μυαλό γι αυτό προέβη σε αυτές τις πράξεις.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2YJ1t68
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη