Συνάντηση με στελέχη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής

Συνάντηση με στελέχη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ζερβουδάκη Ελένη, πραγματοποίησε, όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Χανίων, κοινή συνάντηση με στελέχη όλων των Ειδικοτήτων του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «στην συνάντηση συμμετείχαν Κοινωνικοί Λειτουργοί, Ψυχολόγοι, Νοσηλευτές και Βοηθητικό Προσωπικό του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και των Κοινωνικών Προγραμμάτων: "Βοήθεια στο σπίτι", "Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών, Κέντρο Κοινότητας και παράρτημα Ρομά.
Η κα. Ζερβουδάκη συντόνισε τη συνάντηση με σκοπό τη δικτύωση και το συντονισμό όλων των παραπάνω υπηρεσιών για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και την άμεση παρέμβαση και υποστήριξη ευπαθών ομάδων: των ηλικιωμένων, των ΑμεΑ, των κακοποιημένων γυναικών και άλλων»

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Twhhm9
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη