Δεν θα πρέπει να ξέρουμε ποια ή ποιες ΜΚΟ δραστηριοποιούνται στην Φθιώτιδα τι διαχειρίζονται και πώς τα διαχειρίζονται;


“Κακουργηματικές κατηγορίες για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση δημοσίου χρήματος, πρόκειται να αντιμετωπίσουν τρεις υπουργοί της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 

Το νέο μεγάλο σκάνδαλο αφορά τη διαχείριση κονδυλίων που προορίζονταν για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. Δισεκατομμύρια ευρώ έχουν διατεθεί σε συμβάσεις για τη στέγαση προσφύγων σε ξενοδοχειακές μονάδες, κατασκευή hot spot αλλά και για τη σίτιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργεί ο ξένος οίκος, αποκαλύπτουν σημεία και τέρατα.

Για παράδειγμα μία εταιρεία εμφάνιζε να παράγει δύο χιλιάδες γεύματα την ημέρα για πρόσφυγες. Βέβαια το διάστημα που έτρεχε η συγκεκριμένη σύμβαση στο συγκεκριμένο hot spot, ήταν εγκατεστημένοι ελάχιστοι πρόσφυγες και μετανάστες.”

Επειδή αυτά και άλλα πολλά παρόμοια κυκλοφορούν έντονα ανά την Ελλάδα , σύντομα δρομολογούνται στην Βουλή διαδικασίες για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής.      

Όμως και οι απλοί πολίτες , εδώ , δεν θα πρέπει να ξέρουμε ποια ή ποιες ΜΚΟ δραστηριοποιούνται στην Φθιώτιδα τι διαχειρίζονται και πώς τα διαχειρίζονται ; Κανείς και φυσικά και οι ΜΚΟ δεν είναι υπεράνω του νόμου και είναι αδιανόητο  Δήμος , Αντιπεριφέρεια  και Περιφέρεια να μην απαντούν στο ερώτημα που επαλειμμένα έχει τεθεί από πολλούς , ποιες είναι οι ΜΚΟ ; Στο κάτω – κάτω αυτές οι ΜΚΟ και όσοι συμμετέχουν σε αυτές υποτίθεται ότι επιτελούν ένα θεάρεστο ανθρωπιστικό έργο ποιος ο λόγος να τις κρύβουν ποιος ο λόγος να κρύβονται ;                                                                                          
Νεότερη Παλαιότερη