Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Ξεκινούν έργα αξίας δύο δισ. ευρώ - Αναρτάται ο πίνακας των 119 επιχειρήσεων που εντάσσονται στον Αναπτυξιακό

"Μου είναι δύσκολο να προβλέψω τι θα κάνει ο Ερντογάν, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η Ελλάδα στο σύνολό της, υπήρξε σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων, έχει πετύχει να μας υποστηρίξουν διεθνώς όλοι οι μεγάλοι παίκτες και η Ρωσία και οι ΗΠΑ και η ΕΕ" δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της ΝΔ,Άδωνις Γεωργιάδης, στον Realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα, πρόσθεσε "τελείωσε πριν από λίγο η διυπουργική επιτροπή, η πρώτη διυπουργική επιτροπή στρατηγικών επενδύσεων, επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη. Εγκρίναμε έξι έργα αξίας άνω του ενός δισ. ευρώ, παράλληλα τώρα αναρτάται ο πίνακας των 119 επιχειρήσεων που εντάσσονται στον αναπτυξιακό νόμο, που είναι περίπου άλλο ένα δισ. ευρώ. Άρα σήμερα ξεκινούν έργα αξίας δύο δισ. ευρώ".

"Μέσα στην εβδομάδα αυτή θα βγει η απόφαση της επιτροπής και προχωράμε" είπε για το Ελληνικό.

Ακούστε το ηχητικό:



via Press24.gr https://ift.tt/2EkFftu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη