ΛΑΡΚΟ: Γενική συνέλευση και αγωνιστικό κάλεσμα σε όλους!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

             Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,


Αύριο στις 17/12/2019 είναι μία καθοριστική ημέρα όπου μαζί όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να συμμετέχουμε στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για να πάρουμε αποφάσεις οι οποίες θα καθορίσουν και το μέλλον το δικό μας αλλά και το μέλλον της εταιρίας.


Δεν θα πρέπει να λείψει κανείς γιατί οι καταστάσεις θα είναι πάρα πολύ δύσκολες και το 2020 θα είναι μία χρονιά η οποία θα χαράξει την ιστορία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ αλλά και την πορεία της.


Ήδη εδώ και αρκετό καιρό βιώνουμε το πόσο εξελίσσεται η οικονομική κατάσταση με καθυστερήσεις  πληρωμών , πολλά από τα κεκτημένα μας πάνε να χαθούν κι αυτό φαίνεται από τις τελευταίες εξελίξεις που η πολιτική ηγεσία μιλάει για εκκαθάριση εν λειτουργία.


Ένα σχέδιο που το κρίνουν βιώσιμο χωρίς να καταλαβαίνουν τις συνέπειες ότι αυτή η εταιρία αν κοπεί και σπάσει σε κομμάτια μοιραία η εξέλιξή της θα είναι το κλείσιμο.

Υπάρχει ακόμα μακρύς δρόμος μπροστά μας που θα πρέπει να παλέψουμε μαζί με τα άλλα σωματεία για να μην επιτρέψουμε σε λανθασμένες πολιτικές το σταμάτημα της λειτουργίας της εταιρίας.


Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να λείψει από αυτή τη μάχη όπου σύντομα θα δώσουμε και θα πρέπει οι αποφάσεις που θα πάρουμε να είναι τέτοιες ώστε να καταλάβουν οι πολιτικοί και οι αποφάσεις που παίρνουν πως είναι αδιέξοδες και ζημιογόνες για τους εργαζόμενους αλλά και για την ίδια την πολιτεία.


Θα πρέπει μαζί να εξετάσουμε και να καταθέσουμε προτάσεις για να υπάρχει μέλλον αύριο για εμάς και τις οικογένειές μας.


Συναδέλφισσες Συνάδελφοι


Σε αυτήν εδώ τη μάχη και τον αγώνα που θα ετοιμάσουμε πρέπει να καταλάβουν ότι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δεν παίζουν με το μεροκάματό τους και θα μας νιώσουν καλά, θα τους χρεώσουμε πράγματα για τα οποία οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει και μιλάμε για όλες τις πολιτικές ηγεσίες στον τόπο μας της τελευταίας 15ετίας.


Γι'  αυτό , αύριο η 17 Δεκέμβρη είναι μία μέρα εκκίνησης του αγώνα μας χωρίς αποκλεισμούς με ενότητα - σύμπνοια -  αγωνιστικότητα γιατί όταν έχουμε όλα αυτά θα κερδίσουμε αυτόν το δύσκολο αγώνα που πάμε να δώσουμε.


Δεν φοβόμαστε κανέναν γιατί η ιστορία μας σαν σωματείο είναι μεγάλη και θα πρέπει να τιμήσουμε τους αγώνες μας με την παρουσία μας και τις μορφές σε όλα τα επίπεδα.


Κάνουμε αγωνιστικό κάλεσμα σε όλους εσάς , σε όλους μας κι αύριο η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ να είναι η δύναμη για το σωματείο για να προχωρήσουμε δυνατά και αποφασιστικά.


Δεν θα υπάρχουν αντεγκλήσεις και διαξιφισμοί γιατί η ευθύνη που έχουμε είναι τεράστια στο σύνολο των εργαζομένων.





ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ώρα 9 το πρωί  στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ




                                                                   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                      Α. ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ                          Γ. ΚΑΖΑΣ




via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2teSABd
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη