ΑΕΛ - Πανιώνιος: Επιστροφή στις νίκες για τη Λάρισα

Έπειτα από τρεις σερί ανεπιτυχείς προσπάθειες η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στο AEL FC Arena.

Η θεσσαλική ομάδα που προερχόταν από τη συντριβή από τον Ολυμπιακό (4-1), την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο (1-2), την ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Αστέρα (1-1) αλλά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Καλαμάτα, μπήκε με αποφασιστικότητα στο παιχνίδι το οποίο... έληξε προτού καν ολοκληρωθεί το α' ημίχρονο.

Με αυτή την επικράτηση η ΑΕΛ επανήλθε σε τροχιά πλέι οφ σε αντίθεση με τους «κυανέρυθρους» που παρέμειναν βυθισμένοι στην ουρά της βαθμολογίας.

Το ματς κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, εκεί δηλαδή που ήταν και η πραγματική ουσία της αναμέτρησης. Στο 17' έπειτα από εξέταση του VAR ο ρέφερι Γκορτσίλας υπέδειξε σωστά πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, αφού ο Παπαγεωργίου βρήκε την μπάλα με το χέρι. Την ευθύνη ανέλαβε ο Φατιόν που άνοιξε το σκορ.

Στο 28' σημειώθηκε η φάση που έκρινε κατά πολύ τον αγώνα υπέρ των γηπεδούχων, αφού ο Οικονομίδης αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη (αυστηρή απόφαση), ο Πανιώνιος έμεινε με 10 παίκτες και δέκα λεπτά αργότερα η ΑΕΛ βρήκε και το 2-0 με την κεφαλιά του Ουάρντα από ασίστ του Καρανίκα.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στους 22 βαθμούς, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες παραμένουν στους 6 και με μεγάλο προβληματισμό εν όψει του 2020.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μόρας, Στάνκοβιτς, Φατιόν (70' Σετσέροβιτς), Κάτσε, Μπούστος (75' Μπούστος), Μιλοσάβλιεβιτς (84' Μπάλλας), Ουάρντα, Ντάουντα.

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης (66' Εμμανουηλίδης), Οικονομίδης, Κόρμπος, Τσιλούλης (56' Σαραμαντάς), Μασούρας, Γρίβας (56' Παπανικολάου), Αραμπούλι.

Πηγή: filathlos.gr



via Press24.gr https://ift.tt/2sQgWBc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη