Ρόδος: Εκβίαζε 17χρονη με γυμνές φωτογραφίες της

photo: pixabay

Ένας 19χρονος κατηγορείται ότι εκβίαζε μία 17χρονη με ημίγυμνες φωτογραφίες της και θα δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου την Τετάρτη.

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου αναμένεται να δικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, ένας 19χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι εκβίαζε μία 17χρονη με ημίγυμνες φωτογραφίες της.

Ο νεαρός συνελήφθη στη Ρόδο έπειτα από καταγγελία που έκανε σε βάρος του 17χρονη από την Κοζάνη. Όπως μετέδωσε το rodiaki.gr, οι δύο νέοι γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω σελίδας γνωριμιών και η επικοινωνία τους συνεχίστηκε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 19χρονος φέρεται να κατάφερε να αποσπάσει από τη 17χρονη αρχικά μία και μετέπειτα περισσότερες φωτογραφίες της, που απεικόνιζε την ίδια ημίγυμνη.

Και στη συνέχεια, ο 19χρονος κατηγορείται ότι απαιτούσε περισσότερα παρόμοια δεδομένα απειλώντας ότι θα αναρτήσει το φωτογραφικό υλικό στο διαδίκτυο.

Η 17χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία της Κοζάνης και άμεσα ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας εντόπισαν τον Μάιο του 2019 και συνέλαβαν τον 19χρονο κατηγορούμενο για πορνογραφία ανηλίκων και παράνομη βία.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2YR9qC9
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη